Nyheder

FC Prostata i Fremad Valby

5. feb. 2019, kl. 10.45

DIF på Facebook

Det er #WorldCancerDay i dag Vi hylder derfor alle de idrætter og klubber, der ”ordinerer” motion som medicin og forlænger livskvaliteten hos kræftramte, fx som det landsdækkende fodboldinitiativ FC Prostata. Læs her om, hvad fodbolden har gjort for 80-årige Leif og hans medspilleres kræftsygdom. https://bit.ly/2HP0WXm

Generalforsamling

22. jan. 2019, kl. 20.10
Boldklubben Fremad Valby indkalder herved til den årlige generalforsamling, som finder sted i Bevægelseshuset, torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.04.


Dagsorden iflg. vedtægterne (endelig dagsorden udsendes en uge før afholdelse af generalforsamlingen).


Forslag til behandling på generalforsamlingen skal indsendes til bestyrelsen senest to uger før generalforsamlingen på [email protected] Stemmeret har alle medlemmer, der har været medlem af foreningen i mindst to måneder og ikke er i kontingentrestance. Der kan kun stemmes ved personligt fremmøde. Børn og unge kan, fra de er fyldt 15 år, selv udøve medlemsrettighederne, herunder stemme på generalforsamlingen. Stemmeretten for medlemmer under 15 år udøves af en forældremyndighedsindehaver.

Julepakke fra Fremad Valby

28. nov. 2018, kl. 17.36

I forbindelse med vinterens indtog og den snarlige juletid, har Fremad Valby i samarbejde med Sportsstore sammensat en lille julepakke. 

Den kan bruges som kalendergaver eller bare som supplement til vinterens træningsudstyr. 

Pakken indeholder en halsedisse, hue, handsker og en drikkedunk. Samlet pris 300,- kr. 
Pakken kan købes via nedenstående link. 

https://sportsstore.dk/klubber...

Fremad Valby afholder DBU Fodboldskole i uge 32

27. nov. 2018, kl. 09.54

Vidste du, at klubben i sommerferien bliver forvandlet til én stor fodboldfest? Vi afholder DBU Fodboldskole i uge 32, hvor vi fylder græsplænerne med glade fodboldbørn i en hel uge med masser af nye og sjove træningsøvelser.

Køb din billet til DBU Fodboldskole 2019 inden det officielle billetsalg går i gang. Kom forrest i køen, når vi åbner for forsalget tirsdag den 27. november kl. 10.00. 

På fodboldskolen får du:
- Fem dage med fodboldtræning fra kl. 9.00 - 15.00. 
- Nyt og forbedret træningsprogram, der tager udgangspunkt i DBUs nye børne- og ungdomstræneruddannelse
- Tøjpakke fra hummel 
- SELECT-bold
- Drikkedunk
- Diplom

Prisen for det hele er kun 869 kr. og du køber din billet via det link du har modtaget på holdsport. 

Nu får klubbens børne- og unge medlemmer dirkete indflydelse i klubben

25. nov. 2018, kl. 16.17

Mandag den 19. november 2018 blev en historisk dag i Fremad Valby. På en ekstraordinær generalforsamling blev klubbens nye vedtægter vedtaget, der blandt andet giver stemmeret til generalforsamlingen for alle klubbens børne- og ungdomsmedlemmer . Medlemmer der er fyldt 15 år kan desuden vælges til bestyrelsen. Stemmeret for medlemmer under 15 år udøves via en forældremyndighedsindehaver.

Formand Steen Pedersen: " Det er tankevækkende, og en lille smule beskæmmende, at der skulle gå 114 år før Fremad Valbys børne- og ungdomsmedlemmer får mulighed for direkte indflydelse på klubbens ledelse og drift.  Jeg er meget tilfreds med at det nu er en realitet, og jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg ser frem til at vores unge medlemmer og forældrene til vores børn vil bruge denne mulighed til at få indflydelse på hvordan Fremad Valby skal drives, og at vi derved kan få aktiveret vores store forældregruppe endnu mere i klubben"

Ny cheftræner for klubbens bedste hold

18. nov. 2018, kl. 17.21Det bliver den 40-årige brasilianer Aroldo Strack, der sammen med assistenttræner Ole Rasmussen, skal stå i spidsen for Fremad Valbys førsteholdstrup, når forberedelserne til anden halvdel af DS kreds 2 starter op efter nytår.

Aroldo Strack, der i perioden 2012 til 2014 var DBU’s første futsal landstræner, og som sidst har været cheftræner for FC Djursland, som han førte op fra Jyllandsserien til Danmarksserien, kommer med en UEFA A-licens i bagagen, og erfaring som professionel spiller i både Brasilien og Danmark.

Aroldo Starck er endvidere initiativtager til Brazil Football College, hvor han i dag er sportschef, som er en del af Campus Djursland i Grenaa.  

Der er ikke tale om et helt nyt bekendtskab for Fremad Valby, idet Aroldo i årene 2008-11 trænede forskellige ungdomshold på både drenge- og pigesiden i klubben. Det er derfor en cheftræner, der er fortrolig med klubbens dna,  og som i mellemtiden har høstet stor trænererfaring, der nu skal stå i spidsen for klubbens bedste hold.

Ovenpå et efteråret hvor Fremad Valbys pointhøst ikke har levet op til forventningerne bliver Aroldo Stracks store fokus at få holdet tilbage på vinderkurs, når turneringen igen fløjtes i gang.

Aroldo Strack afløser som cheftræner Christian Jensen, der efter 10 år i Fremad Valby er stoppet i forbindelse med sæsonafslutningen.

Vi ønsker Aroldo velkommen og ser frem til et samarbejde, der kan fortsætte udviklingen af vores bedste hold 

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

4. nov. 2018, kl. 10.16

Som tidligere meddelt indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i Boldklubben Fremad Valby mandag d. 19.november kl. 19.00 i Bevægelseshuset, med følgende dagsorden:


1. Valg af dirigent


2. Forslag til nye vedtægter for Boldklubben Fremad Valby (forslag vedlagt)


3. Eventuelt


Stemmeret på generalforsamlingen har medlemmer som er fyldt 17 år.
Forslag til vedtægter


P.b.v.
Steen Pedersen
Formand

Nye vedtægter og ekstraordinær generalforsamling 19. november

6. okt. 2018, kl. 12.13

Klubben skal have nye vedtægter og det kræver en ekstraordinær generalforsamling, som derfor indkaldes til afholdelse mandag d. 19. november 2018, kl. 19.00 i Bevægelseshuset (Laudrup lounge), Julius Andersensvej 8 .

Vi har valgt at udarbejde et sæt nye vedtægter for Fremad Valby, da det ikke giver mening at arbejde videre med de eksisterende, og da der bare er behov for en modernisering af vedtægterne. Således er der lagt op til at vores mange børn- og ungemedlemmer får stemmeret og bliver valgbare (fra 15 år) og at der til vores yngre medlemmer bliver mulighed for at afgive stemme via forældremyndighedsindehaver.

Inden det endelige oplæg til vedtægter fremsættes, får alle medlemmer mulighed for at fremsætte forslag/kommentarer.  Gå derfor ind på menupunktet "Vedtægter",  hvor du vil finde oplægget til nye vedtægter.

Kom til efterskolernes dag på KIES søndag d. 30/9

17. sep. 2018, kl. 08.42

Vil du høre mere om efterskolelivet og fællesskabet der følger med, så kom til efterskolernes dag på KIES søndag d. 30/9 fra 13.00-17.00 og hør mere om netop dette. 
KIES har været en del af et samarbejde med Fremad Valby i mange år og da vi er naboer, er det optimalt for Fremad Valby’s medlemmer at kigge forbi. Alle er velkommen, om du er til fodbold, håndbold eller dans, så vi håber at se jer! 
Se hvad skolen tilbyder 9-10 klasserne og Læs mere om dagen på:
https://www.kies.dk/blog/begivenheder/efterskolerens-dag/ 
Vi ses  

Snapshot fra ugen....

14. sep. 2018, kl. 15.35

Så er vi klar til endnu en spændende fodboldweekend, efter nogle resultater i sidste runde som er værd at fremhæve. 1. herresenior fik lørdag 1 point med hjem fra Union i DS.  Onsdag fulgte 2. holdet op med en fin 3-1 sejr over Skjold. I Elite Øst fik vores U13 Talent dr endnu en sejr, denne gang 3-1 over stærke Herfølge/HB Køge, og iflg. træner Blæsild en af drengenes bedste kampe. Men så torsdag aften kom denne uges store positive overraskelse, da vores 1. Kvinder i Kvindeserie ØST hjemme slog stærke Damsø med 2-0, og dermed hev sæsonens første sejr hjem. Megastor sejr og stort tillykke til hele holdet.

 

Søndag bragte stor aktivitet til Valby Idrætspark, da U10 afdelingen afholdt stort stævne, som først fandt sin vinder sent på eftermiddagen. Inden da var der afviklet et hav af kampe, som blev gennemført lige efter bogen, og en masse spillere og forældre kunne se tilbage på et velgennemført stævne. Volkswagen i Valby var stævnets stolte sponsor og havde i dagens anledning kørt et par modeller op foran bevægelseshuset. Super godt stævne – stor ros til arrangørerne.

Så lige den sidste reminder. I morgen lørdag går det igen løs for 1. herresenior når de i morgen lørdag kl. 13.00 på Opvisningsbanen møder nyoprykkerne fra Ishøj. Holdet har brug for point og al den støtte der kan trommes sammen, så vi ses forhåbentlig i Valby Idrpark.

Så er vi i gang igen ....

23. aug. 2018, kl. 17.36


Så er efterårssæsonen ved at være skudt i gang for alle klubbens hold. Nogle må dog vente med at komme i gang med kampene helt hen til den 1. september, men de allerfleste vil være kommet i gang når den kommende weekend er overstået.


Man skal passe på med ikke at fremhæve det ene hold frem for det andet, men lige i denne runde Fremad-kampe vil jeg nok fremhæve for vores 1. kvindesenior. Det er ikke tidligere sket i klubbens 114 historie (godt nok kun de sidste ca. 20 år med kvinder), at vi har haft en kvindehold så højt placeret som Kvindeserie ØST, lige under 1. div.  Holdet spiller sin første kamp i morgen fredag ude mod Fredensborg BK, og det bliver spændende, og en stor udfordring for holdet at stå op mod de mange gode hold. Vores 1. kvindesenior er måske et godt bevis på hvordan pigefodbolden generelt er vokset i Fremad Valby – og det gælder både kvantiteten og kvaliteten. I foråret fik vi lynhurtig kanonsucces med oprettelsen af vores nye 6-8 årige pigegruppe, hvor vi har 15-20 spillere til træning. Og hen over sommeren har vi (i praksis Cecilia) desuden fået oprettet en u18-pigeafd. efter tilgang af rigtig mange spillere i den aldersgruppe. Og i forvejen har vi imponerende ca 45 u16-pigespillere under Martin Børgesens vinger. Vi har ”fuld plade” i pigeafdelingen, så der er et hold til alle piger der har lyst til at spille fodbold, uanset alder. – Vi havde i den forgangne weekend u12-u14 og u16 med til Horsens Talentstævne for at pudse formen af, men i hvert fald for vores u14 piger var det måske en lidt for hård dosering, da der ventede en svær kamp allerede tirsdag mod B93 i Elite ØST. Holdet måtte tage hjem med et 4-0 nederlag, men med en godkendt anden halvleg i rygsækken (0-1).  Billedet er fra pigernes Horsens-tur.
På drengesiden bliver det spændende at følge vores
u13-talentdr. i deres først kamp ude lørdag mod FC Roskilde i Elite ØST. Nu
skal der spises kirsebær med de store, men jeg ved træner Blæsild er totalt
klar til premieren. - Vores u–15dr Mester spillede i weekenden i deres først
kamp 3-3 ude mod B1903 efter en føring på 3-1, hvor holdet iflg. træner Rudi
havde 03’erne helt nede i sækken (ak ja). Dette resultat blev fulgt op med en
3-0 sejr til vores u16 dr over Husum med en, som kampen skred frem, yderst
veloplagt coach (Taha), der straks inviterede alle spillere på en
kyllingeburger. (Til beroligelse…Taha er ikke vendt tilbage som træner – kun ”coach”). 


Held og lykke til alle hold – og husk det skal være sjovt at spille fodbold! (husk at dele jeres FV-oplevelser på FV’s Facebook).


Klubbens 1. herresenior i DS møder lørdag 13.30 i Valby Idrp. B1908, der er storfavorit til at vinde DS kreds 2 og dermed avancere til 2. div. Holdet er hidtil ubesejret, og da samtidig 1908 er et hold vi har en forfærdelig record mod, så bliver det under alle omstændigheder op ad bakke for vores gutter. Ole B antyder godt nok at holdet er på vej mod optimal opstilling, men spørgsmålet er om det er nok? Men holdet har brug for støtte og support, så kom ud i Valby Idrp. med de bedste stadionpølser og kolde øl og vand.​U14 pigerne i gang i Øst 1

22. aug. 2018, kl. 12.38

Tirsdag aften tog U14 pigerne hul på Øst 1 rækken, på udebane mod B93. 
B93 kom friskt fra start og bragte sig hurtigt på 1-0. 
Selvom Fremad Valby havde flere gode perioder i 1. halvleg, kunne et velspillende B93 hold gå til pause, med en 3-0 føring. 
Efter pausen var det et mere jævnbyrdigt opgør, men B93 fik sat et ekstra mål ind, til slutresultatet 4-0. 

Fidusen gik til Astrid, der spillede en rigtig fin kamp. 
Alt i alt en rigtigt lærerig kamp for pigerne, med flere gode momenter de kan tage med til de kommende kampe.

​Pokal sejr til Fremad Valbys U14 piger

16. aug. 2018, kl. 14.46

På en smuk aften i Hvidovre, fik U14 pigerne en god start på sæsonen, med en 2-0 sejr mod et velspillende Hvidovre hold. 

Sejren kom i hus efter 2 mål på dødbolde i 1. halvleg. 

Kampens fidus gik til Liva i målet, som ud over at redde straffespark også havde mange andre flotte redninger og sørgede for der aldrig var tvivl om resultatet.

Det bliver spændende at se hvem næste modstander i pokalturneringen bliver

U-14 pigerne i højt spillehumør

13. aug. 2018, kl. 18.33

Efter en lang sommerferie med ugentlige småtræninger, kom U-14 pigerne i sidste uge igen godt igang.
Først med en rigtig god DBU Fodboldskole i Fremad Valby og i weekenden til Kronborg Cup i Helsingør. 
I Helsingør gik pigerne sikkert videre fra gruppespillet som 1’er, efter 2 sejre og en uafgjort. I semifinalen mødte pigerne Sundby. Efter 1-1 i ordinær spilletid, blev det Sundby der trak det længste strå i straffesparkskonkurrencen. 
I bronzekampen besejrede pigerne svenske Alets IK med 1-0, og de sikrede sig derved nogle velfortjente bronzemedaljer. 


Alt i alt blev det til en god opstarts-uge med masser af fodbold, spilleglæde, kammeratskab og gode oplevelser. Nu ser vi frem mod den kommende uges pokalkamp mod Hvidovre og næste weekends Talentstævne i Horsens.”  

1. holdet i ny vigtig kamp lørdag

9. aug. 2018, kl. 16.39

Billedresultat for billede fremad valby                                                             Billedresultat for billeder fc odsherred


Onsdagens pokalfight mod AB resulterede efter en flot indsats af vores drenge i forlænget spilletid efter 2-2 i ordinær spilletid. Med en mand i undertal blev det op ad bakke de sidste to gange femten minutter, og spørgsmålet er hvor meget syre der er tilbage i benene, når holdet lørdag skal ud i en ny og vigtig kamp mod FK Odsherred i Valby Idrætspark. Under alle omstændigheder har de foregående kampe mellem Fremad Valby og FK Odsherred været intense og seværdige kampe og de to hold står rigtig godt til hinanden, begge med fokus på tempo og høj teknisk klasse.  Der er derfor al mulig grund til at dukke op i Valby Idrætspark lørdag kl. 13.30  og støtte 1. holdet.  De har brug for tilhængerne og medlemmernes opbakning.


2. holdet spiller i øvrigt semifinale i aften mod Frems 2. hold i Valbybladet Cup,  så måske du også i aften skal slå et smut forbi Valby Idrætspark.Fremad møder onsdag AB i DBU’s pokalturnering

5. aug. 2018, kl. 20.22

Efter at have vundet de første kampe i DBU’s pokalturnering var det AB fra 2. division, der blev trukket op af hatten som næste modstander og således på onsdag kl. 18 gæster Valby Idrætspark for at møde Fremad Valby ’s bedste hold.

Fremad Valby startede lørdag efterårssæsonen med en flot sejr på 3-0 ude over Kastrup i DS kreds 2, mens AB i 2. division søndag hentede en 1-0 sejr ude over Avarta med hjem til Gladsaxe.  Begge hold kommer derfor med en frisk sejr i bagagen til onsdagens pokalopgør hvor AB, der ligger rækken over Fremad, alt andet lige er favorit til at gå videre i pokalturneringen.  Men i pokalturneringen sker der overraskelser, og vi har bestemt ikke noget imod at en sådan indtræffer på onsdag i Valby Idrætspark.

Men det kræver støtte fra klubbens tilhængere og medlemmer. Derfor: mød op på Opvisningsbanen i Valby Idrætspark onsdag kl. 18 og vær med til at støtte 1. holdet i pokalkampen mod AB.

Så går vi på sommerferie...

30. jun. 2018, kl. 12.08

Så er skoleåret afsluttet og det samme er de sidste træningspas, og vi kan alle holde sommerferie og lade op til en ny sæson.  Jeg vil lige nævne nogle af vores hold-indplaceringer til efteråret. Vores 1. herresenior er igen placeret i DS Kreds 2, men med en række nye modstandere i forhold til foråret, så det bliver ganske spændende at følge holdet, der har ambitioner om at slutte blandt de bedste.  Den første interessante opgave for holdet bliver iøvrigt pokalkampen mod AB, der spilles onsdag d. 8. august i Valby Idrætspark.

På Kvindesiden er der sket det, at 1. holdet fra den nye sæson skal spille i Kvindeserie ØST. Holdet er  avanceret fra Københavnsserien efter at et af de oprykkede hold meldte fra.  Der er på meget kort tid lagt en masterplan for holdet, hvor spillerne selv har været meget aktive, og engagementet er helt i top, hvilket er helt afgørende hvis holdet skal klare sig i den højere række - lige under 1. division.

Highlights fra ungdomssiden:   U14 piger spiller den kommende sæson i Elite Øst, og U13 drenge er ligeledes indplaceret i Elite Øst.   U15 drenge spiller i den kommende sæson i Mesterrækken, Kbh,  men har ambitioner om at vende tilbage til Elite Øst til foråret. U16 piger spiller i den sjællandske mesterrække i efteråret, men bør være et varmt emne til forårets Elite Øst.

Rigtig god sommer til alle

Steen P

God afslutning for U13 pigerne

26. jun. 2018, kl. 14.27

Søndag spillede U13-pigerne sidste kamp i Øst-rækken, mod Hvidovre IF. En sejr var påkrævet for at komme i top 5 og samtidig skulle Snekkersten og Allerød sætte point til.

Pigerne kom efter en frisk start hurtigt på 1-0, hvorefter de havde et rimeligt greb om resten af kampen og også en del muligheder for at forøge føringen. Stillingen holdt dog hele kampen, så sejren og de 3 point kom i hus.

Uheldigvis lykkedes det både Allerød og Snekkersten at hive sejre hjem, så 5. pladsen blev vekslet med en 7. plads, 1 point efter de to nærmeste hold.

En flot spillet og godkendt sæson, der viste at pigerne kan spille op mod de bedste på Sjælland.

U13-piger udvalgt til at deltage i U14 Pige Øst 1

18. jun. 2018, kl. 14.04

Stort tillykke til vores u-13 piger der, efter en rigtig fin sæson i sjællands bedste række "Øst-rækken", igen efter sommerferien vil være at finde i det gode selskab. 

DBU har nu indrangeret pigerne i den kommende U14 Pige øst 1.
Det bliver en spændende sæson, hvor der skal prøves kræfter mod de bedste hold på Sjælland, nu på 11 mands bane.

Vi glæder os til at følge jer. 
Held og lykke.

"GO' FERIEDAG" SØNDAG D. 17. JUNI

1. jun. 2018, kl. 15.40

Vi siger go' sommer til alle vores unge medlemmer med et brag af en søndag, hvor du kan more dig sammen med dine venner med alt hvad du drømmer om ( du meget gerne tage en ven med og dine søskende og din mor og din far).   Sæt X i kalenderen. Vi skal hygge og more os!!


Afslutning for svømmerne

1. jun. 2018, kl. 15.30

Så havde vores skønne svømmeafdeling sæsonafslutning i Bevægelseshuset. Og selvfølgelig skulle svtil vores dygtige og meget ømmerne dyppes i vand i det gode vejr. Erindringspokaler til alle - og de der ikke kunne komme kan afhente en pokal på kontoret. Samtidig var det desværre også et farvel til vores dygtige og meget afholdte svømmetrænere, Katarina, Gunnar, Lisa og Anna. Tusind tak for jeres indsats og engagement. - Og rigtig god sommer til alle i svømmeafdelingen.

Nyt telefonummer

1. jun. 2018, kl. 15.21

Klubben har fået nyt telefonnummer, og det betyder at når du skal i kontakt med vores kontor skal du nu ringe 77340023

Sidste arbejdsdag for Mads

30. maj. 2018, kl. 12.23

Det har længe være kendt at Mads Thomsen på torsdag d. 31. maj, har sidste arbejdsdag som administrator i Fremad Valby. Mads har været ansat i klubben i knap 2 år, og har været en stor støtte for klubben og bestyrelsen i perioden, der ikke mindst i starten har budt på store udfordringer. Mange medlemmer og samarbejdspartnere har haft kontakt med Mads, der altid har været klar med gode råd og hjælp, når der har været behov. Mads’ arbejdsopgaver overtages fra 1. juni af Kristian Overgaard Nielsen. 


Jeg har desværre ikke kunne overtale Mads til en uformel afskedsreception, men på klubben og bestyrelsens vegne skal der lyde en stort og fortjent tak til Mads for en flot indsats for klubben. – Og vi ser forhåbentlig mange år endnu Mads aktiv på fodboldbanen i Fremads trøje.


Steen Pedersen, formand


 

Fra Mads:


Kære alle.


Som I kan læse, har jeg sidste arbejdsdag nu på torsdag d. 31.maj. I 2015 startede jeg herude i forbindelse med min uddannelse og har siden hen været ansat som daglig administrator.  Det har været nogle dejlige år hvor jeg har fået fornøjelsen af at være ansat i Københavns bedste klub. Nogle har jeg snakket mere med end andre og nogle af jer har jeg måske slet ikke snakket med, men I har alle gjort tiden her i klubben til noget specielt som jeg aldrig vil glemme. Jeres gode humør og engagement har været inspirerende. Godt nok har jeg spillet fodbold siden jeg var 6 år og på den måde haft min daglige gang i fodboldklubber, men jeg har aldrig rigtig haft den store forståelse for det kæmpe stykke arbejde man som bestyrelsesmedlem, træner, assistent, holdleder, hjælper, forældre yder – det forstår jeg nu og tak for det😊


Held og lykke til jer og jeres hold.


Forza Fremad Valby – Fremad Valby 4-Ever


De bedste hilsner


Mads Thomsen

Kampresume U13 piger øst

29. maj. 2018, kl. 08.22

På udebane mod HIK, fortsatte U13 pigerne søndag, de gode takter fra LKB Cuppen. 
Fra start var pigerne spilstyrende og sad stærkt på kampen. På mål af Oline og Dicte kunne de gå til pause med en sikker 2-0 føring. 
I anden halvleg fortsatte holdet i samme tempo og med et ægte hattrick af Signe, endte kampen med en flot og velfortjent 5-0 sejr og 3 nye point til stillingen i ØST-rækken. 
Kampens spiller blev Solveig, der holdt forsvaret hos HIK travlt beskæftiget, som driblende og fightende angriber. 

Sejr til 1. holdet i DS topkamp

27. maj. 2018, kl. 20.21

Vores førstehold i DS mødte lørdag rækkens tophold GVI, og efter 7 kampe i træk unde nederlag og ikke mindst bemærkelsesværdigt, 7 kampe uden nederlag, var der virkelig lagt op til et brag af en kamp. Og det blev en rigtig topkamp, med højt tempo, intensitet og spænding til det sidste. GVI spilstyrende de første 20 minutter, men uden at sætte Fremads forsvar på de store prøver, der gang på gang afviste GVI. Kort før halvleg lykkedes det Benjamin efter godt forarbejde af Moe på højre kant at sende bolden resolut ind bag GVIs keeper.  Anden halvleg havde Fremad overtaget og efter en halv times spil  havnede bolden i venstre side hvor Mads løftede bolden modsat hvor Benjamin igen var på pletten og kunne heade bolden i nettet uden chance for GVIs målmand.  Kort efter reducerede GVI efter hjørnespark, hvor det unægtelig  så ud som om Fremads forsvar tog en blunder. Det store pres fra GVI udeblev, til gengæld fik Mads pludselig serveret en friløber, men GVIs målmand fik afværget. Fremad kunne køre kampen stille og roligt hjem, og høste velfortjent bifald fra tilskuerne da dommeren fløjtede kampen af.   Fremad møder i næste kamp B1908 der ligger 1 point foran og fortsætter holder stimen bliver det interessant at se hvad det hele kan ende med.

Fremad til tops ved to finaler i Dragør Cup

21. maj. 2018, kl. 22.04

Ved Pinsens Dragør cup triumferede to af klubbens hold ved at stryge helt til tops i deres respektive rækker.

Vores U15 piger gik efter hårde indledende kampe i finalen, hvor de mødte Ølstykke elite.  Efter en målløs kamp skulle afgørelsen findes ved straffespark, hvor Fremads piger trak det længste strå  og kunne hive sejren hjem.  Flot af pigerne, der for en uge siden besatte 1. pladsen ved LKB Cup.

Klubbens U12-B drenge spillede en forrygende omgang fodbold i Dragør og satte det hele på plads ved i finalen at besejre Hellas 3-1.  Flot af drengene og trænerteam'et .

Fremad stadig med i topstriden

21. maj. 2018, kl. 21.43

Pinsens resultater i DS kreds 2 intensiverede kun kampen om  placeringen i toppen af rækken.  Fremad "mistede" med 0-0 resultatet lørdag mod Roskilde KFUM 2 vigtige point i topstriden, men holdet møder i de kommende 3 kampe henholdsvis GVI, B1908 og AB Tårnby, og får altså muligheden for i en direkte konfrontation med rækkens øvrige tophold at få en høj grad af indflydelse på hvem der rykker op i 2. div.  Der venter derfor holdet og tilskuerne tre kampe i streg , hvor der bør være spænding og fight til sidste dommerfløjt, og kampe som bør trække rigtig mange tilskuere.

Første kamp mod GVI spilles på lørdag d. 26. maj kl. 13.30 i Valby Idrp.

Stillingen  i DS kreds2 før de sidste 4 runder:

GVI                         43 p

Vanløse                42 p

AB Tårnby          42 p

B1908                  39 p

Fremad Valby  38 p


GVI

23
11
10
2
40
-
19
43

2
Vanløse

23
12
6
5
38
-
16
42

3
AB Tårnby

23
13
3
7
47
-
41
42

4
B 1908

23
12
3
8
38
-
26
39

5
Fremad Valby

23
11
5
7
34
-
22
38

Kristian Overgaard Nielsen - sportslig ungdomskoordinator

17. maj. 2018, kl. 10.38

Præsentation af Fremad Valbys sportslige ungdomskoordinator Kristian Overgaard Nielsen

 

 

Som tidligere annonceret har Fremad Valby for første gang i klubbens 114 årige historie fuldtidsansat en sportslige ungdomskoordinator til at understøtte og målrette udviklingen i vores børne- og ungdomsafdeling.

Mange af klubbens medlemmer og forældre har allerede haft lejlighed til at hilse på Kristian, som vil være at finde på træningsbanerne de fleste af ugens dage.

Klubben ser frem til at kunne gøre brug af Kristians kompetencer både i forhold til at støtte de enkelte afdelinger og inddragelse af forældrene, men ikke mindst i forhold til at være tovholder på den udviklingsplan for børne- og ungdomsfodbolden i Fremad Valby, som vi står overfor at konkretisere.

Nedenfor præsenterer Kristian sig selv.

 

 

Tak for velkomsten! 

 

Jeg har nu været i Fremad Valby i små tre uger og jeg har hilst på de fleste! Der har været mange mennesker og opgaver at forholde sig til, men jeg er meget glad for den varme modtagelse jeg har fået blandt alle de mennesker jeg har mødt. Det har kun gjort, at jeg glæder mig endnu mere til at arbejde sammen med jer om at gøre noget godt for Fremad Valby. 

 

Jeg vil benytte denne lejlighed til at præsentere mig selv lidt mere uddybende og kort beskrive hvilke arbejdsopgaver jeg kommer til at sidde med i første omgang. 

 

 

Jeg kommer oprindeligt fra Fredericia hvor jeg er født og opvokset. Grundet studier flyttede jeg i 2011 til Odense, hvor jeg har boet siden og foreløbigt har jeg stadig min adresse der (håber det ændre sig inden længe). 

I Odense læste jeg idræt og sundhed på SDU, og har i den forbindelse beskæftiget mig med mange forskelligartede områder indenfor sport, fysisk aktivitet og idræt. Selvom fodbold altid har været hovedinteressen, så skrev jeg mit speciale omkring handicapidræt.  

 

Det seneste halvandet år jeg har været fast tilknyttet en folkeskole i Odense, hvor jeg varetog undervisning på mellemtrinnet og derudover hjalp til hvor det var nødvendigt. 

 

På det fodboldmæssige plan startede min træner/leder karriere i Erritsø GIF, hvor jeg også selv spillede. Min egen spillemæssige karriere går ikke over i historien, men som så mange andre fik skavanker og skader flyttet mit fokus til træneropgaven. Jeg startede som 16 årig og trænede 5 år i EGIF inden jeg flyttede til Dalum IF i Odense (Fyns største fodboldklub målt på medlemmer). Der har jeg været de seneste 6 år inden jeg tiltrådte i Fremad Valby. 

 

Jeg har trænet alle niveauer i årgangene U10-U17, hovedsageligt drenge. Lige fra begynderen til ungdomslandsholdsspilleren. På pigesiden har jeg i en periode på to år haft morgentræning med en gruppe U15-U18 piger i Dalum. I DBU-regi har jeg B-licens og derudover deltaget i en lang række inspirationskurser og øvrige uddannelsestilbud. De seneste par år har mit fokus ligget på at skabe optimale rammer for fodboldspillerne. Jeg har siddet som sportslig ansvarlig for drengeafdelingen i Dalum og ungdomsformand i bestyrelsen. 

 

Derudover har jeg været træner på en lang række fodboldskoler, mikrofodboldskoler, talenttræninger m.m. Jeg har også stået for afviklingen af både fodboldskoler og mikrofodboldskoler.

 

Min helt store passion er ungdomsfodbolden og jeg er glad for at have fået muligheden for at gøre det på fuldtid i Fremad Valby.  

 

Min arbejdstid bliver delt mellem tid på kontoret og tid ude på banerne. På kontoret overtager jeg langsomt de arbejdsopgaver som Mads Thomsen har siddet med. I øjeblikket deles vi om opgaverne. I den sportslige afdeling bliver mine opgaver at: 
- Arbejde med den sportslige struktur i ungdomsafdelingen, herunder medvirke til at etablere en udviklingsmodel (med inspiration fra FCK’s analyse/rapport af klubbens børneafdeling)

- Sparre og støtte med trænerne på og udenfor banen

- Styrke frivilligheden og inddragelsen af forældre

- Arbejde med ungdomsafdelingens kursusvirksomhed

 

I bund og grund skal jeg være med til at gøre Fremad Valby endnu federe at være en del af. 

 

Nogen af tingene kommer vi til at se en effekt af på lidt længere sigt, men her og nu er I velkomne til at tage fat i mig med alt fra administrative til sportslige spørgsmål.  Derudover planlægger jeg at komme rundt på besøg i de enkelte afdelinger inden sommerferien, hvor jeg både kan bruges til inspirationstræning, supervision eller bare en generel fodboldsnak. 

 

Ps. Hvis nogen I jeres netværk kan hjælpe med at få mig på plads i det Københavnske vil jeg blive meget glad :-) 

Spændende afslutning for 1. holdet

14. maj. 2018, kl. 08.30

1. holdets kamp mod Vanløse lørdag var en direkte styrkeprøve mellem to af de fem hold, der har skilt sig ud i toppen af DS kreds 2.  Som bekendt tog Fremad stikket hjem mod Vanløse med en spinkel 1-0 sejr på et smukt lop af Victor Andersen, og samtidig røg rækkens førerhold GVI ud i et nederlag mod AB Tårnby.  Resultaterne har tilført endnu mere spænding om hvem der står som oprykker til 2. division når den sidste kamp er spillet, og med det resterende kampprogram er der lagt op til en spændende afslutning for Fremads vedkommende. Udover Vanløse skal holdet i rækkefølge møde GVI, B1908 og AB Tårnby, som alle bejler til oprykningen. 

Men inden vi kommer hertil skal Fremad lørdag en tur til Roskilde og møde KFUM, der kæmper hårdt for at undgå nedrykning.  Lad os håbe Fremad kan være med til at bibevare spændingen i toppen af rækken ved at hente 3 point  hjem til Valby.

Sejr til U-13 pigerne i lørdags

9. maj. 2018, kl. 10.09

U-13 pigerne.

Tillykke til U13 pigerne der kan sætte 3 point ind på kontoen i Øst-rækken, efter en flot hjemmebane kamp i solskinnet lørdag, hvor der var masser af godt spil på alle pladser og en sikker og velfortjent 6-0 sejr over Solrød. Kampens spiller blev Edith, der spillede en forrygende kamp i forsvaret og var stærkt medvirkende til at nullet blev holdt. Ny rekord?

27. apr. 2018, kl. 14.28

I tirsdags hentede 2. holdet  (herresen.) en forrygende 14-0
sejr hjem  på udebane over Prespa i serie 2.    En
usædvanlig stor sejr, som  - fuldstændig udokumenteret - må regnes for en
af de største, hvis ikke den største sejr, klubbens 2. hold gennem tiderne har
leveret.   En anden forrygende "historiefortælling" fra
vores 2. hold daterer sig tilbage fra omkring 1980,, hvor holdet sejrede 8-2 på
udebane over Husum.  Det usædvanlige - udover at det var en meget målrig
kamp - var at alle 8 Fremad-mål blev "banket" ind af en enkelt
spiller, nemlig John Næsborg. Det skabte naturligvis stor opmærksom på det
tidspunkt, og blev de kommende uger fejret på behørig vis på Maten Bar på
Toftegårds Plads.  Nogen "Torjäger" blev det aldrig rigtig
til - det var vel  nærmest som om John Næsborg sluttede  på
karrierens absolutte  højdepunkt. Og hvad blev der så af den gode Næsborg?
– Bogstaveligt talt er det gået stille og roligt tilbage for John, så han i dag
forsøger (!) sig som målmand på klubbens Supermasterhold – godt gået, John

Spændende opgør når 1. holdet møder TFC Odsherred på lørdag

26. apr. 2018, kl. 15.29

Der er tradition for masser af godt fodboldspil - og mål - når Fremad Valby og TFC Odsherred støder sammen. TFC Odsherred er et af rækkens bedst spillende hold, og foretrækker spil langs jorden og meget bevægelse.  Det lyder unægtelig lidt som vores eget førstehold, og netop derfor har de foregående opgør mellem de to hold været rigtig seværdige  med masser af god fodbold og højt tempo. Fremad fik i weekenden hul på 3-points bylden med en sejr ude over Virum Sorgenfri på 2-0, mens Odsherred måtte sluge et sjældent hjemmebanenederlag på 2-0 til B1908.  Men glem alt om weekendens resultater - det er på lørdag kl. 13.30 i Valby Idrætspark et nyt slag skal slås, og det kræver at hele holdet er helt klar, når dommeren fløjter kampen i gang.  Til gengæld er der garanti for en underholdende og spændende kamp.

Mød op og støt 1. holdet !!


Sportslig ungdomskoordinator ansat

10. apr. 2018, kl. 20.35

Det er med stor tilfredshed at bestyrelsen nu kan sætte navn på vores kommende sportslige ungdomskoordinator.  Efter at have modtaget mere end tredive ansøgninger og gennemført ansættelsessamtaler med de mest kvalificerede kandidater, er vi stolte af at kunne præsentere Kristian Overgaard Nielsen, som vores sportslige koordinator. Kristian er 28 år og uddannet Cand.Scient. Idræt & Sundhed fra SDU.  Kristian har de sidste 6 år været tilknyttet Dalum IF uden for Odense med ca 1000 medlemmer, dels som sportslig ansvarlig for ungdomsafdelingen, dels som ungdomsformand i bestyrelsen.  Kristian har herudover 11 års praktisk trænererfaring  med både piger og drenge med i bagagen.

Kristian har første arbejdsdag i Fremad Valby d. 23. april. - Der vil senere følge et uddybende portræt af KristianU12 drenge tæt på ved Easter Cup i Holland

2. apr. 2018, kl. 21.29

Med sejre i 6 ud af 7 kampe repræsenterede vores u12 drenge på fornemste vis Fremad Valby ved Easter Cup i Holland.  Efter flotte  og overbevisende sejre i de indledende kampe, bla. med en sejr på 6-0 over Nottingham Forest, skulle holdet op mod SV Houten (1'er fra anden pulje).  Houten startede som lyn og torden, var meget fysisk stærke og velorganiserede og de var klart bedst i 1 halvleg på en svær bane. De kom foran, men vi kæmpede videre og fik udlignet. 1½ min. før tid lavede vi dog et yderst uheldigt selvmål og tabte 2-1. Skuffelsen var enorm, men efter en kort snak var alle enige om at det skulle gå ud over næste modstander UDI og det gjorde det i den grad. Vi spillede en perfekt kamp med tungt pres over hele banen og kunne efter yderst flot spil trække os tilbage med en fortjent 4-0 sejr.  Bronzekampen stod mod West Kent SFA 1. Første halvleg var præget af træthed og endte 1-1. Anden halvleg var en eksplosion af offensiv med superflot spil og mål og kampen sluttede 7-1 til os.  Status: 7 kampe 6 sejre og en målscore på 38-4, og ikke mindst utroligt mange gode ting at tage med hjem. - Stort tillykke til hele holdet.


Ingen spil på græs før 9. april

28. mar. 2018, kl. 16.37

På grund af vejrforholdene er al træning og kampe aflyst i Valby Idrætspark frem til mandag d. 9. april.

Kunstbaner kan benyttes i en vis udstrækning, men man skal være opmærksom på, at der kan være fastlagt DBU kampe på banerne.  Vis derfor fleksibilitet og gør plads for hinanden. Trængslerne berører forhåbentlig kun træningen tirsdag-torsdag efter påske.


Flotte resultater hos drengene i ungdomsafdelingen

19. mar. 2018, kl. 10.32

U14dr sparker forårssæsonen i gang 

Så blev den ”rigtige” fodboldsæson sparket i gang, da U14dr. i Elite Øst mødte Nykøbing FC fra Falster på en ubarmhjertig kold lørdag eftermiddag på kunstbanen i Valby Idrætspark. Holdet har i løbet af vinteren fået tilgang af et par interessante spillere, og har vist glimrende takter i de træningskampe, der er blevet afviklet. Spørgsmålet var så blot om de gode takter også kunne findes frem når det gjaldt de vigtige turneringspoint. Det viste sig heldigvis at være tilfældet, og Fremad var det toneangivende hold kampen igennem, og efter en føring på 2-0 kunne drengene trække sig tilbage med en velfortjent sejr på 3-2. En dejlig start på sæsonen.

 

U15 dr. i sæsonpremiere

I flot solskinsvejr i går søndag spillede u15dr året første kamp mod B1903. Det blev en kamp hvor begge hold stod godt overfor hinanden, og der blev vist god figth fra begge sider. I betragtning af, at det var holdets første kamp i sæsonen, blev der indimellem vist ganske lovende takter ikke mindst ved Fremads andet mål hvor Albert fra venstrekanten perfekt ekspederede bolden ind i feltet hvor Benjamin dukke op og på fornem vis headede bolden i nettet – kampens mål.  Kampen endte 3-2 til B1903.

.  

 

U12dr på stor bane

Kristian Blæsilds u12 drenge fik også deres premiere i går søndag, men det handlede om at drengene for første gang skulle prøve kræfter med 11 mands, og en meeeget stor bane. Drengene har vist rigtige gode takter på 8 mands banerne,  med fint pasningsspil og stor bevægelighed, og masser af mål. Nu skulle de korte pasninger afløses af lidt længere afleveringer og løbeture. Og naturligvis kræver det tilvænning, men bare rolig, det kommer hurtigt. I hvert fald viste kampen mod BSV, som var på stor bane for tredje gang, at vores drenge er ganske godt med, og sejrede fortjent 2-0.

DS holdet varmer op til sæsonpremieren

6. mar. 2018, kl. 20.41

Hvis nogen er i tvivl så er foråret på vej, og allerede den 24. marts er der sæsonpremiere for herresenior i Danmarksserien - hvis eller baneforholdene tillader det.  Førsteholdet skal forsvare sin flotte 3. plads fra efteråret, og det kræver fuld fokus fra første fløjt, ikke mindst når modstanderen i premiereopgøret er rækkens førerhold fra GVI. Sidst de to hold mødtes endte kampen 1-1 efter en intensiv fight fra begge hold.

Resultager i træningskampene:

Vanløse - FV 5-1

FA 2000 - FV 0-3

FV - Union 1-0

10. marts kl. 12.30 mod Herlev (ude)

17. marts kl. 11.30 Liria SS (hj)


Smølfebold for de 2-5 årige

24. feb. 2018, kl. 18.58

Fremad Valby har gennem mange år været klubben hvor de mindste drenge og piger for første gang stifter bekendtskab med bold og motorik. Vi kalder det Smølfebold og Trilletroldehåndbold. Fokus er på leg og sjov, hvor vi også inviterer forældrene til at deltage.  Vi har masser af bolde og legeredskaber, så vi lover en alsidig og udfordrende træning med plads til hygge og grin.

Vi har smølfebold hver lørdag kl 10 i Bevægelseshuset og Hafniahallen, og hver søndag kl. 10 har vi Trilletroldehåndbold i Bevægelseshuset. Du kan være med både lørdag og søndagSTILLINGSOPSLAG - SPORTSLIG KOORDINATOR

9. feb. 2018, kl. 17.06

Sportslig ungdomskoordinator til Boldklubben Fremad Valby.

Fremad Valby ønsker gennem igangsættelse af forskellige tiltag at gøre det endnu sjovere og udviklende at være ungdomsspiller i Fremad Valby.

Vi søger derfor en engageret og fodboldfaglig kompetent person, der vil være med til at udvikle og styrke ungdomsafdelingen i en af Københavns største fodboldklubber.

Fremad Valby er beliggende i Valby Idrætspark. Har sit eget klubhus – Bevægelseshuset - med mange spændende faciliteter og har over 1000 medlemmer.

Fremad Valby har både drenge og pigefodbold og har som klub samarbejde med FCK omkring ungdomstræning og indgår som forening i Danmarks Idrætsforbunds DIF get2sport.

 

Vi forventer:

En person, der har fodboldfaglig indsigt i ungdomsfodbold, og som med sin pædagogiske og samarbejdsorienterede tilgang motiveres af at undervise og guide ude på banerne. Men også en person, der er bekendt med de generelle administrative funktioner i en forening.  

Og som forstår, at Fremad Valby er en breddeklub, hvor børn skal have gode sportslige oplevelser og træning i trygge rammer. Men som også elsker at vinde fodboldkampe.

En person, der konkret kan varetage følgende opgaver i samspil med klubbens bestyrelse, ungdomsudvalg, og samarbejdspartner:


 • Medvirke til udvikling og implementering af en sportslig model og struktur for ungdomsafdelingens bredde og elitehold (i samarbejde med FCK og Fremad Valbys ungdomsudvalg)

 • Daglig guidning/supervisering af trænere og hold

 • Styrke frivilligheden i Fremad Valby, herunder inddragelse af forældre

 • Styrke intern kursusvirksomhed, herunder opgradering af ungdomstrænernes fodboldfaglige kompetencer

 • Varetage visse administrative opgaver, som eksempelvis dialog med DBU København

 • Indgå i Get2sport tiltag om samarbejde med de forskellige boligområder og skoler.
   

   
Vi kan tilbyde:

Et arbejdsfelt hvor fodbolden er i centrum og de enkelte ungdomshold løbende følges.

En stilling med stor variation og med en forventning om at kunne gøre en forskel i Fremad Valbys ungdomsafdeling.

En arbejdsplads hvor hver dag er et møde med masser af mennesker, der alle har glæde ved fodbolden og foreningslivet.

En stilling både med frihed og ansvar samt med mulighed for personlig udvikling og ledelseserfaring.

En stilling hvor du skal være i dialog med FCK vedr. udviklingen af Fremad Valbys ungdomsfodbold.

En stilling hvori du indgår i et Get2sport netværk under Danmarks Idrætsforbund af øvrige foreninger fra hele landet.

Stillingen er en 37 timers stilling hvori der indgår eftermiddag/aften samt weekend arbejde. 

Løn: Efter aftale

 Ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte formand for Fremad Valby Steen Pedersen, på tlf. 29343857 (17-18) eller på nedenstående e-mailadresse.

Ansøgning og CV sendes til [email protected], senest  16.3.2018 og mærkes ”Ansøgning sportslig u-koo”.

Tiltrædelse:

Stillingen forventes tiltrådt senest den 1. maj 2018. 

 

 


Historiske tiltag i Fremad Valbys ungdomsafdeling

9. feb. 2018, kl. 16.54

Fremad Valby fuldtidsansætter sportslig koordinator i ungdomsafdelingen og udbygger samarbejdet med FC København. Nyt ungdomsudvalg bliver omdrejningspunkt.

Fodbolden brager derudaf i Fremad Valby og det kræver organisation og ressourcer.  Det er derfor med stor tilfredshed at vi kan orientere om forskellige tiltag, der vil have fokus på udviklingen af klubbens ungdomsafdeling.


 • For første gang i klubbens historie vil der blive oprettet en fuldtidsstilling og ansat en sportslig ungdoms-koordinator i Fremad Valby. Ansættelsen forventes at ske i løbet af foråret. Formålet med ansættelsen af en sportsligt koordinator er at styrke arbejdet i ungdomsafdelingen i form af guidning/opbakningen til trænerne, kontakt til forældrene etc. og ikke mindst at sikre implementeringen af en Fremad Valby udviklingsmodel og struktur for ungdomsafdelingen i samarbejde med FC København.


 • Et stærkt savnet Ungdomsudvalg  blev nedsat på ungdomsleder/træner konferencen den 27. januar.  Ungdomsudvalget skal være det koordinerende led mellem de enkelte årgange og bestyrelsen. og vil få en central rolle ift klubbens nye sportslige koordinator og samarbejdet med FCK med henblik på implementering af en sportslig model for ungdomsafdelingen. 

OPTIMERING AF VORES BØRNEMILJØ I SAMARBEJDE MED F.C. KØBENHAVN

Fremad Valby har gennem en årrække haft samarbejde med FCK, om skills træning af vores bedste u10 –u13 drenge.  Fremad Valby udvider nu dette samarbejde og har indgået aftale med F.C. København om at klubberne i fællesskab vil optimere rammerne for børne og unge miljøet i klubben for U6-U12.   Tiltaget er rettet mod drengefodbold, men vi er meget opmærksomme på, at denne model og koncept bør kunne videreføres til vores pigeafdeling. Pigeafdelingen har i dag tilknyttet Ida Perin, der er fuldtidsansat projektmedarbejder, ligesom klubben p.t deltager i et DBU Projekt med fokus på 6-7 årige pigespillere. For alle vores drenge og pigespillere i Fremad Valby ønsker vi et styrket fokus på den sportslige ledelse i klubben og en model, som passer til klubbens DNA og værdier, ud fra denne målsætning:   


 • Vi skal give god træning til flere spillere

 • Flere børn skal have gode sportslige oplevelser

 • Det enkelte barn skal have god træning i trygge rammer

 

Fitness Fodbold i Fremad Valby

15. aug. 2017, kl. 14.02

Fodbold Fitness er sundt, sjovt og socialt. Det kombinerer fitness- og fodboldtræning, og så er det målrettet alle uden den store fodbolderfaring.

Fodbold Fitness er et træningstilbud til alle voksne mænd og kvinder, der ønsker en træningsform, der både er effektiv og social – og med hele kroppen i gang.

Vi starter op igen efter sommerferien tirsdag d. 22. august kl. 18, og herefter hver tirsdag eller efter aftale.

Der spilles udendørs på vores lille kunstbane ved Bevægelseshuset.

Du kan blot møde op, eller send en SMS til instruktør Stina Jensen på 51224441 for yderlige informationer. Du kan også sende en mail til [email protected]