FV U9 Drenge

Velkommen

Fremad Valbys U9-drenge har altid plads til flere holdkammerater, så hvis din søn har lyst til at blive en del af Fremad Valbys U9-Drenge, er I altid velkommen til prøvetræning.

Vi træner hver:

Onsdag kl. 17 .00 - 18.30

Onsdagstræningen foregår på kunstgræs i Hafnia-hallen. Hallen er ikke opvarmet, så der skal stadig vælges tøj efter årstiden.

Lørdag kl. 9.30 - 11.00

Lørdagstræningen foregår på kunst 2 (bane 50) (Kunstbane til højre op mod Valby Parken) set fra Fremad Valbys klubhus, Bevægelseshuset på Julius Andersens Vej 8, 2450 KBH SV. 

Hvis I har spørgsmål til holdet i forbindelse med prøvetræning eller andet, så er I velkomne til at kontakte:

Morten Jensen

Telefon: 4140 1924

Mail: [email protected]

Fremad Valby på Facebook
Året 2018 - 2019

På Fremad Valbys U9 Drenge årgang 2010 har vi følgende fokus på årgangen.
Fællesskab og sammenhold kommer i første række på årgang 2010.
Der bliver arbejdet med børnenes motoriske færdigheder og teknik, gennem øvelser som er målrettet aldersgruppen og som vi prøver at tilpasse til de enkelte drenges niveau. Vi tilstræber at have bolden med i alle øvelser.

Vi deltager i DBU KBHs turneringer på 3 forskellige niveauer, så drengene bliver matchet og udfordret på det rette niveau - også dem der lige er begyndt.

Vi deltager også lejlighedsvis i andre stævner, når det kan gå op.

Det er forældre, som står for træningen på årgang 2010. En af trænerne er årgangsansvarlig og har ansvaret for at lægge kampe og stævner op på Holdsport. Se mere.

Billeder
  • Fr%20valby%20cup
Holdnyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder