Klubnyheder

Dødsfald

2. dec. 2018, kl. 17.22

Et af klubbens mangeårige medlemmer Kim "kragen" Jacobsen er i går efter kort tids sygdom afgået ved døden 64 år gammel i Kina. 

Kragen var en ægte Valbydreng. Født og opvokset på Scharlingsvej, som 8-årig meldt ind i Fremad Valby og  efter skolegang i lære på FL Schmidt, hvor han bl.a. var en berømmet kasserer for lærlingeklubben. Ikke mange år efter at være udlært maskinarbejder blev Kragen rejsemontør hos FL Schmidt og  han har været med til at rejse flere store cementfabrikker rundt om i verden.  Kragen bosatte sig med tiden i Thailand, som blev hans base, og hvor han også blev gift med sin Mon. Men Kragen rejste fortsat rundt i verden og var flere gange om året tilbage i Valby, hvor han altid tilbragte sin tid med de gamle venner fra Fremad Valby. Ved sin død var Kragen beskæftiget med et større projekt i det sydlige Kina.

Man var aldrig i tvivl når Kragen "var i byen". Han skånede ikke sig selv - og heller ikke os andre, og der var altid fest og farver når Kragen var til stede.

Fremad Valby betød meget for Kragen - det var her barndommens og ungdommens venner mødtes og basen for Kragen når han var i Danmark. - En særlig person, et særligt medlem er gået bort, men minderne og de gode historier vil leve videre blandt Kragens venner i Fremad Valby.

Æret været Kim Jacobsen 


Steen Pedersen

FormandKlubnyheder