Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmdkvmdevn2y0zjnrmdq2el9mcmvtywrfdmfsynkylnbuzyjdxq?sha=2b2a8ef2c9326336

Så er vi i gang igen ....

23. august 2018, 17.36

Så er efterårssæsonen ved at være skudt i gang for alle klubbens hold. Nogle må dog vente med at komme i gang med kampene helt hen til den 1. september, men de allerfleste vil være kommet i gang når den kommende weekend er overstået.

Man skal passe på med ikke at fremhæve det ene hold frem for det andet, men lige i denne runde Fremad-kampe vil jeg nok fremhæve for vores 1. kvindesenior. Det er ikke tidligere sket i klubbens 114 historie (godt nok kun de sidste ca. 20 år med kvinder), at vi har haft en kvindehold så højt placeret som Kvindeserie ØST, lige under 1. div.  Holdet spiller sin første kamp i morgen fredag ude mod Fredensborg BK, og det bliver spændende, og en stor udfordring for holdet at stå op mod de mange gode hold. Vores 1. kvindesenior er måske et godt bevis på hvordan pigefodbolden generelt er vokset i Fremad Valby – og det gælder både kvantiteten og kvaliteten. I foråret fik vi lynhurtig kanonsucces med oprettelsen af vores nye 6-8 årige pigegruppe, hvor vi har 15-20 spillere til træning. Og hen over sommeren har vi (i praksis Cecilia) desuden fået oprettet en u18-pigeafd. efter tilgang af rigtig mange spillere i den aldersgruppe. Og i forvejen har vi imponerende ca 45 u16-pigespillere under Martin Børgesens vinger. Vi har ”fuld plade” i pigeafdelingen, så der er et hold til alle piger der har lyst til at spille fodbold, uanset alder. – Vi havde i den forgangne weekend u12-u14 og u16 med til Horsens Talentstævne for at pudse formen af, men i hvert fald for vores u14 piger var det måske en lidt for hård dosering, da der ventede en svær kamp allerede tirsdag mod B93 i Elite ØST. Holdet måtte tage hjem med et 4-0 nederlag, men med en godkendt anden halvleg i rygsækken (0-1).  Billedet er fra pigernes Horsens-tur.

På drengesiden bliver det spændende at følge vores u13-talentdr. i deres først kamp ude lørdag mod FC Roskilde i Elite ØST. Nu skal der spises kirsebær med de store, men jeg ved træner Blæsild er totalt klar til premieren. - Vores u–15dr Mester spillede i weekenden i deres først kamp 3-3 ude mod B1903 efter en føring på 3-1, hvor holdet iflg. træner Rudi havde 03’erne helt nede i sækken (ak ja). Dette resultat blev fulgt op med en 3-0 sejr til vores u16 dr over Husum med en, som kampen skred frem, yderst veloplagt coach (Taha), der straks inviterede alle spillere på en kyllingeburger. (Til beroligelse…Taha er ikke vendt tilbage som træner – kun ”coach”). 

Held og lykke til alle hold – og husk det skal være sjovt at spille fodbold! (husk at dele jeres FV-oplevelser på FV’s Facebook).

Klubbens 1. herresenior i DS møder lørdag 13.30 i Valby Idrp. B1908, der er storfavorit til at vinde DS kreds 2 og dermed avancere til 2. div. Holdet er hidtil ubesejret, og da samtidig 1908 er et hold vi har en forfærdelig record mod, så bliver det under alle omstændigheder op ad bakke for vores gutter. Ole B antyder godt nok at holdet er på vej mod optimal opstilling, men spørgsmålet er om det er nok? Men holdet har brug for støtte og support, så kom ud i Valby Idrp. med de bedste stadionpølser og kolde øl og vand.