Nyheder

KOM OG STØT 1.HOLDET!

3. okt. 2017, kl. 16.22

Allerede på torsdag skal Fremad Valby's 1. hold i ilden igen. På stadion tager vi imod Virum-Sorgenfri. Kampen afvikles som lyskamp kl. 18.30. Gæsterne der ikke har tabt i de sidste 6 kampe (sidst de tabte var 1-2 mod Fremad) men siden har de vist skræmmende styrke, har en god defensiv, rimelig kompakte på banen + en fremragende målmand, så selvom hjemmeholdet har vundet de sidste par kampe, vil jeg mene at det er en kamp der kan gå begge veje, Fremad skal under alle omstændigheder op på "dupperne" for at de 3 point skal blive i Valby. Undertegnede er helt sikker på, at Hasse Kuhn vil fortælle sit mandskab at Fremad er favoritter, den køber jeg bare ikke. Vi får syn for sagen på torsdag, hjemmeholdet stiller op i stærkeste opstilling med en enkelt undtagelse (VICTOR karantæne), men er skadesfri.

Ole B

Nye trænere til U 7 og U 6 drengene

14. sep. 2017, kl. 10.30

Nye trænere til U 7 og U 6 drengene

U7 drengene er blevet ”forstærket”, nu med Martin Larsen, der er gået ind som træner for drengene. Indtil videre er der træning hver lørdag formiddag fra kl. 10 til ca. 11.15 på græs ud for Bevægelseshuset.

Hos U6 drengene er der ligeledes nye træneransigter, og det er Henrik Birkemosegård og Dustin Greenhill, der står for træningen fremover. Også for denne årgang trænes indtil videre hver lørdag kl. 10 – ca 11.15 og det foregår ligeledes på græs ud for Bevægelseshuset.

Der er allerede rigtig gang i den, så kom endelig ud og tag gerne en kammerat med.

Smølfefodbold/håndbold

13. sep. 2017, kl. 14.16

Se nedenstående. Vi tilbyder både smølfefodbold og smølfehåndbold i Fremad Valby.

Fremad Valby børnehåndbold (1).pdf

SE HER

31. aug. 2017, kl. 13.40

Trilletrolde håndbold starter igen søndag d. 3. september kl. 10.00 i salen i Bevægelseshuset. Træningen har fokus på motorik, leg og sjov, hvor vi også inviterer forældrene til at deltage. Vi har masser af bolde og legeredskaber, så vi lover en alsidig og udfordrende træning med plads til hygge og grin.

Kom glad:)

Fremad Valby.

Fitness Fodbold i Fremad Valby

15. aug. 2017, kl. 14.02

Fodbold Fitness er sundt, sjovt og socialt. Det kombinerer fitness- og fodboldtræning, og så er det målrettet alle uden den store fodbolderfaring.

Fodbold Fitness er et træningstilbud til alle voksne mænd og kvinder, der ønsker en træningsform, der både er effektiv og social – og med hele kroppen i gang.

Vi starter op igen efter sommerferien tirsdag d. 22. august kl. 18, og herefter hver tirsdag eller efter aftale.

Der spilles udendørs på vores lille kunstbane ved Bevægelseshuset.

Du kan blot møde op, eller send en SMS til instruktør Stina Jensen på 51224441 for yderlige informationer. Du kan også sende en mail til [email protected]

​Så er vi klar til en ny sæson

8. aug. 2017, kl. 11.10

Så er ferien ved at være et afsluttet kapitel for de fleste. – Sikke en efterårsferie vi har haft (os der har tilbragt ferien herhjemme).

Til gengæld kan vi så glæde os over at fodboldbanerne ikke kan være mere grønne, og stå ”smukkere” end de gør når fodboldfolket vender tilbage.

Klubbens 1. herresenior startede allerede træningen op midt i juli, og spiller den første kamp i Danmarksserien på lørdag d. 12 august kl. 11.15. Det sker på hjemmebane, hvor modstanderen er TFC Odsherred, som er oprykker fra Sjællandsserien. Der venter utvivlsomt en vanskelig kamp mod et hold, der har mange rigtig gode spillere og tillige har fået tilgang af spændende profiler. Fremads trup er stor set uændret i forhold til sidste sæson. En enkelt spiller har valgt at gå tilbage til sin gamle klub, mens en håndfuld nye spillere prøver et tilkæmpe sig en plads på 1. holdet. Holdets træningskampe har vist fornuftige takter og det er blevet til to sejre i tre træningskampe på trods af en del skadede spillere i truppen. Spændende bliver det at følge Jenner og Michaels’ arbejde med holdet. Kom ud og støt klubbens førstehold – det er faktisk rigtig god fodbold.

I den sidste del af sommerferien har vi traditionen tro været værter for DBUs Fodboldskole, hvor 150 unge spillere som sædvanlig havde en spændende og udviklende uge. Også her drillede vejrguderne og torsdag måtte vi simpelthen trække indenfor i Hafnia Hallen (tak til Hafnia Hallen for en stor hjælp). Men det kunne ikke forhindre, at det igen i år blev en fantastisk fodbolduge for de unge piger og drenge.

Når den nye sæson starter op er det også for mange oprykning til en ny årgang. Både bane og bold bliver måske lidt større, men det er heldigvis de samme kammerater og venner man fortsætter med, og i langt de fleste tilfælde den samme træner. Og de hold man møder er udsat for det samme. Det er en del af udviklingen inden for fodbold – og heldigvis. Mange (bedste)forældre kan formentlig huske dengang der kun blev spillet 11 mands fodbold uanset om man var 8 eller 25 år – på stor bane. Den tid er heldigvis historie. Nu er der fokus på aldersbestemt udvikling, hvor hold, baner og bold vokser i takt med alderen. Det inkluderer også at vi gennem en årrække har samarbejdet med FCK om skills-træning af vores bedste spillere på u10 – u13 drengeårgangene. Klubben prioriterer at understøtte vores spillere i at udvikle deres fodboldmæssige kvaliteter og i disse bestræbelser er vores skills-samarbejde med FCK et vigtigt element. Et af resultaterne af dette arbejde er vores u13 hold, der i den netop afsluttede u-13 Øst turnering blev en flot nr. 4 og som af DBU i den kommende efterårssæson igen er indplaceret i Øst-tuneringen (u-14) med de bedste sjællandske og københavnske hold. Så de kommende u10 drenge kan glæde sig til at de får mulighed for at indgå i skills træningen, med dygtige instruktører fra FCK sammen med holdets egen træner.

Efteråret kommer også til at byde på nogle udfordringer i Valby Idrætspark. Sidst i august påbegyndes opførelse af et klubhus til Valby Boldklub. Der betyder inddragelse af en del af banerne mod Hafnia Hallen til byggeplads, men vi har en dialog med kommune om at begrænse dette mest muligt. Byggeriet forventes afsluttet i foråret 2018. Herudover skal der efter planerne den 1. september igangsættes etablering af en ny kunstgræsbane, men vi håber at vi kan få udskudt igangsætningen til efter efterårsferien, så det påvirker vores baner og kampafvikling mindst muligt. Endelig er vi fortsat påvirket af renoveringen af Tribunen, hvor der kun er adgang til et meget begrænset antal omklædningsrum. Modstanderhold skal derfor klæde om i den gamle afdeling (ved Gl. Valbyhal), og vores egne hold må være forberedt på at vise fleksibilitet – der er simpelthen flere hold om de resterede omklædningsrum. Og husk altid at tage tøj og dine personlige ting med når du forlader omklædningsrummene. Tribune renoveringen skal efter planen være afsluttet i foråret 2018.

Vh. Steen Pedersen - Formand i Boldklubben Fremad Valby

Kom og støt 1.holdet til sidste kampe i denne sæson!

16. jun. 2017, kl. 12.42

Klubbens 1.Senior spiller lørdag sin sidste kamp i Danmarksserien mod Karlslunde IF kl. 15.30 hjemme på Fremad Valby Park.

For Karlslunde er kampen af stor betydning, da en sejr definitivt kan betyde at Karlslunde redder livet i DS. Til gengæld kan Fremad stille op og slippe alle talenterne løs, velvidende at holdet i sidste runde klarede frisag efter en flot stime på tre sejre i træk.

Der er derfor på alle måder lagt op til en spændende og velspillet kamp på lørdag, hvor vejrguderne lover flot fodboldvejr, og vi naturligvis håber på, at holdet vil være i stand til at præstere en kanonafslutning med den 4. sejr i streg.

Efter kampen vil spillere, trænere og fans mødes i klubhuset til en lille sammenkomst, hvor vi ønsker hinanden god sommer og hvor kåringen af årets spiller m.v vil blive foretaget, og hvor alle i øvrigt er mere end velkomne.

Så, alle Fremad fans, kom og giv en super opbakning til 1. holdet efter at det flot i sidste runde spillede sig til endnu en sæson i DS.

Ole Birger Hansens billede.

Kom forbi Fremad Valby Park!

8. apr. 2017, kl. 09.31

Kom og se vores 1.Senior imorgen kl. 13.30, når Rishøj kommer forbi Fremad Valby Park. Det er en meget meget vigtig kamp og derfor opfordrer vi alle til at komme og støtte. Der vil være mulighed for at købe pølser, brød, sodavand og øl. Børn under 18 år kommer gratis ind ellers koster det sølle 30 kr. i entre.
Til denne kamp har "Fremad Valby TV" interviewet Mikkel Thomsen og Christian Jensen. Der er virkelig lagt op til et brag af en kamp!

Forza Fremad Valby - Fremad Valby 4-ever....

KOM OG STØT 1.HOLDET!

31. mar. 2017, kl. 15.43

Imorgen kommer Avedøre IF forbi Fremad Valby Park. I den forbindelse håber vi på en masse opbakning! Kampen starter 13.30 og der vil være musik, pølser, brød, kaffe, øl, vand og vist nok også sol:)

I klippet kan du se hvad "TH" og Peter har af forventninger til kampen.

FORZA FREMAD VALBY - FREMAD VALBY 4-EVER


SE HER

29. mar. 2017, kl. 20.14

Det er med stor glæde , at vores cafe ejer i Fremad Valby skal repræsentere Danmark ved de kommende olympiske cafe mesterskaber. Her er Taha i sin Ol trøje.

DS-holdet skal i aktion...

24. mar. 2017, kl. 15.02

Imorgen spiller vores DS-hold deres første kamp her i foråret. Kampen er mod førerholdet AB Tårnby og spilles på Tårnby stadion kl. 15.00. Kom ud og støt drengene! :)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

16. mar. 2017, kl. 12.58

Hermed en indkaldese til eskstraordinær generalfoesamling. Se nedenstående dokumenter:

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.docx

FV-ny-lov.pdf

De bedste hilsner

Boldklubben Fremad Valby

Generalforsamling

1. mar. 2017, kl. 22.41

Til alle, der inden generalforsamlingen er registreret som passivt eller aktivt medlem af Boldklubben Fremad Valby.

Hermed indkaldes til:

Ordinær generalforsamling i Boldklubben fremad Valby

Onsdag den 15. marts 2017 kl. 19.00

I klubhuset, Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV

Dagsorden


 1. Valg af dirigent

 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

 3. Fremlæggelse af revideret årsregnskab til godkendelse

 4. Indkomne forslag (vedlagt)
  1. Forslag til ny lov fra Jan Ajspur


 5. Fremlæggelse af budget til godkendelse

 6. Valg til bestyrelsen ifølge loven

  1. Valg af formand. Kim Augustson - ikke på valg, men trækker sig

  2. Valg af økonomiansvarlig. Taha Allaou – på valg, men genopstiller som ordinært medlem

  3. Valg af 1. repræsentant. Rudi Nielsen - ikke på valg, men trækker sig

  4. Valg af 2. repræsentant. Janne Sørensen – ikke på valg

  5. Valg af 3. repræsentant Matilde Bolding Andreasen – på valg, men genopstiller til formand

  6. Valg af 1. suppleant - ledig

  7. Valg af 2. suppleant – ledig 7. Eventuelt

Stemmeret på generalforsamlingen har senior, ynglinge og passive, som er fyldt 17 år, dog har medlemmer, der på generalforsamlingen har overskredet restancefristen, ingen tale- eller stemmeret. Valgbar til bestyrelsen er ethvert stemmeberettiget medlem.

Protokollen vil være til gennemsyn fra d. 7. marts 2017

Med venlig hilsen

Bestyrelsen


FV-ny-lov.pdf