Nyheder

Sportslig ungdomskoordinator ansat

10. apr. 2018, kl. 20.35

Det er med stor tilfredshed at bestyrelsen nu kan sætte navn på vores kommende sportslige ungdomskoordinator.  Efter at have modtaget mere end tredive ansøgninger og gennemført ansættelsessamtaler med de mest kvalificerede kandidater, er vi stolte af at kunne præsentere Kristian Overgaard Nielsen, som vores sportslige koordinator. Kristian er 28 år og uddannet Cand.Scient. Idræt & Sundhed fra SDU.  Kristian har de sidste 6 år været tilknyttet Dalum IF uden for Odense med ca 1000 medlemmer, dels som sportslig ansvarlig for ungdomsafdelingen, dels som ungdomsformand i bestyrelsen.  Kristian har herudover 11 års praktisk trænererfaring  med både piger og drenge med i bagagen.

Kristian har første arbejdsdag i Fremad Valby d. 23. april. - Der vil senere følge et uddybende portræt af KristianU12 drenge tæt på ved Easter Cup i Holland

2. apr. 2018, kl. 21.29

Med sejre i 6 ud af 7 kampe repræsenterede vores u12 drenge på fornemste vis Fremad Valby ved Easter Cup i Holland.  Efter flotte  og overbevisende sejre i de indledende kampe, bla. med en sejr på 6-0 over Nottingham Forest, skulle holdet op mod SV Houten (1'er fra anden pulje).  Houten startede som lyn og torden, var meget fysisk stærke og velorganiserede og de var klart bedst i 1 halvleg på en svær bane. De kom foran, men vi kæmpede videre og fik udlignet. 1½ min. før tid lavede vi dog et yderst uheldigt selvmål og tabte 2-1. Skuffelsen var enorm, men efter en kort snak var alle enige om at det skulle gå ud over næste modstander UDI og det gjorde det i den grad. Vi spillede en perfekt kamp med tungt pres over hele banen og kunne efter yderst flot spil trække os tilbage med en fortjent 4-0 sejr.  Bronzekampen stod mod West Kent SFA 1. Første halvleg var præget af træthed og endte 1-1. Anden halvleg var en eksplosion af offensiv med superflot spil og mål og kampen sluttede 7-1 til os.  Status: 7 kampe 6 sejre og en målscore på 38-4, og ikke mindst utroligt mange gode ting at tage med hjem. - Stort tillykke til hele holdet.


Ingen spil på græs før 9. april

28. mar. 2018, kl. 16.37

På grund af vejrforholdene er al træning og kampe aflyst i Valby Idrætspark frem til mandag d. 9. april.

Kunstbaner kan benyttes i en vis udstrækning, men man skal være opmærksom på, at der kan være fastlagt DBU kampe på banerne.  Vis derfor fleksibilitet og gør plads for hinanden. Trængslerne berører forhåbentlig kun træningen tirsdag-torsdag efter påske.


Flotte resultater hos drengene i ungdomsafdelingen

19. mar. 2018, kl. 10.32

U14dr sparker forårssæsonen i gang 

Så blev den ”rigtige” fodboldsæson sparket i gang, da U14dr. i Elite Øst mødte Nykøbing FC fra Falster på en ubarmhjertig kold lørdag eftermiddag på kunstbanen i Valby Idrætspark. Holdet har i løbet af vinteren fået tilgang af et par interessante spillere, og har vist glimrende takter i de træningskampe, der er blevet afviklet. Spørgsmålet var så blot om de gode takter også kunne findes frem når det gjaldt de vigtige turneringspoint. Det viste sig heldigvis at være tilfældet, og Fremad var det toneangivende hold kampen igennem, og efter en føring på 2-0 kunne drengene trække sig tilbage med en velfortjent sejr på 3-2. En dejlig start på sæsonen.

 

U15 dr. i sæsonpremiere

I flot solskinsvejr i går søndag spillede u15dr året første kamp mod B1903. Det blev en kamp hvor begge hold stod godt overfor hinanden, og der blev vist god figth fra begge sider. I betragtning af, at det var holdets første kamp i sæsonen, blev der indimellem vist ganske lovende takter ikke mindst ved Fremads andet mål hvor Albert fra venstrekanten perfekt ekspederede bolden ind i feltet hvor Benjamin dukke op og på fornem vis headede bolden i nettet – kampens mål.  Kampen endte 3-2 til B1903.

.  

 

U12dr på stor bane

Kristian Blæsilds u12 drenge fik også deres premiere i går søndag, men det handlede om at drengene for første gang skulle prøve kræfter med 11 mands, og en meeeget stor bane. Drengene har vist rigtige gode takter på 8 mands banerne,  med fint pasningsspil og stor bevægelighed, og masser af mål. Nu skulle de korte pasninger afløses af lidt længere afleveringer og løbeture. Og naturligvis kræver det tilvænning, men bare rolig, det kommer hurtigt. I hvert fald viste kampen mod BSV, som var på stor bane for tredje gang, at vores drenge er ganske godt med, og sejrede fortjent 2-0.

DS holdet varmer op til sæsonpremieren

6. mar. 2018, kl. 20.41

Hvis nogen er i tvivl så er foråret på vej, og allerede den 24. marts er der sæsonpremiere for herresenior i Danmarksserien - hvis eller baneforholdene tillader det.  Førsteholdet skal forsvare sin flotte 3. plads fra efteråret, og det kræver fuld fokus fra første fløjt, ikke mindst når modstanderen i premiereopgøret er rækkens førerhold fra GVI. Sidst de to hold mødtes endte kampen 1-1 efter en intensiv fight fra begge hold.

Resultager i træningskampene:

Vanløse - FV 5-1

FA 2000 - FV 0-3

FV - Union 1-0

10. marts kl. 12.30 mod Herlev (ude)

17. marts kl. 11.30 Liria SS (hj)


Smølfebold for de 2-5 årige

24. feb. 2018, kl. 18.58

Fremad Valby har gennem mange år været klubben hvor de mindste drenge og piger for første gang stifter bekendtskab med bold og motorik. Vi kalder det Smølfebold og Trilletroldehåndbold. Fokus er på leg og sjov, hvor vi også inviterer forældrene til at deltage.  Vi har masser af bolde og legeredskaber, så vi lover en alsidig og udfordrende træning med plads til hygge og grin.

Vi har smølfebold hver lørdag kl 10 i Bevægelseshuset og Hafniahallen, og hver søndag kl. 10 har vi Trilletroldehåndbold i Bevægelseshuset. Du kan være med både lørdag og søndagSTILLINGSOPSLAG - SPORTSLIG KOORDINATOR

9. feb. 2018, kl. 17.06

Sportslig ungdomskoordinator til Boldklubben Fremad Valby.

Fremad Valby ønsker gennem igangsættelse af forskellige tiltag at gøre det endnu sjovere og udviklende at være ungdomsspiller i Fremad Valby.

Vi søger derfor en engageret og fodboldfaglig kompetent person, der vil være med til at udvikle og styrke ungdomsafdelingen i en af Københavns største fodboldklubber.

Fremad Valby er beliggende i Valby Idrætspark. Har sit eget klubhus – Bevægelseshuset - med mange spændende faciliteter og har over 1000 medlemmer.

Fremad Valby har både drenge og pigefodbold og har som klub samarbejde med FCK omkring ungdomstræning og indgår som forening i Danmarks Idrætsforbunds DIF get2sport.

 

Vi forventer:

En person, der har fodboldfaglig indsigt i ungdomsfodbold, og som med sin pædagogiske og samarbejdsorienterede tilgang motiveres af at undervise og guide ude på banerne. Men også en person, der er bekendt med de generelle administrative funktioner i en forening.  

Og som forstår, at Fremad Valby er en breddeklub, hvor børn skal have gode sportslige oplevelser og træning i trygge rammer. Men som også elsker at vinde fodboldkampe.

En person, der konkret kan varetage følgende opgaver i samspil med klubbens bestyrelse, ungdomsudvalg, og samarbejdspartner:


 • Medvirke til udvikling og implementering af en sportslig model og struktur for ungdomsafdelingens bredde og elitehold (i samarbejde med FCK og Fremad Valbys ungdomsudvalg)

 • Daglig guidning/supervisering af trænere og hold

 • Styrke frivilligheden i Fremad Valby, herunder inddragelse af forældre

 • Styrke intern kursusvirksomhed, herunder opgradering af ungdomstrænernes fodboldfaglige kompetencer

 • Varetage visse administrative opgaver, som eksempelvis dialog med DBU København

 • Indgå i Get2sport tiltag om samarbejde med de forskellige boligområder og skoler.
   

   
Vi kan tilbyde:

Et arbejdsfelt hvor fodbolden er i centrum og de enkelte ungdomshold løbende følges.

En stilling med stor variation og med en forventning om at kunne gøre en forskel i Fremad Valbys ungdomsafdeling.

En arbejdsplads hvor hver dag er et møde med masser af mennesker, der alle har glæde ved fodbolden og foreningslivet.

En stilling både med frihed og ansvar samt med mulighed for personlig udvikling og ledelseserfaring.

En stilling hvor du skal være i dialog med FCK vedr. udviklingen af Fremad Valbys ungdomsfodbold.

En stilling hvori du indgår i et Get2sport netværk under Danmarks Idrætsforbund af øvrige foreninger fra hele landet.

Stillingen er en 37 timers stilling hvori der indgår eftermiddag/aften samt weekend arbejde. 

Løn: Efter aftale

 Ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte formand for Fremad Valby Steen Pedersen, på tlf. 29343857 (17-18) eller på nedenstående e-mailadresse.

Ansøgning og CV sendes til [email protected], senest  16.3.2018 og mærkes ”Ansøgning sportslig u-koo”.

Tiltrædelse:

Stillingen forventes tiltrådt senest den 1. maj 2018. 

 

 


Historiske tiltag i Fremad Valbys ungdomsafdeling

9. feb. 2018, kl. 16.54

Fremad Valby fuldtidsansætter sportslig koordinator i ungdomsafdelingen og udbygger samarbejdet med FC København. Nyt ungdomsudvalg bliver omdrejningspunkt.

Fodbolden brager derudaf i Fremad Valby og det kræver organisation og ressourcer.  Det er derfor med stor tilfredshed at vi kan orientere om forskellige tiltag, der vil have fokus på udviklingen af klubbens ungdomsafdeling.


 • For første gang i klubbens historie vil der blive oprettet en fuldtidsstilling og ansat en sportslig ungdoms-koordinator i Fremad Valby. Ansættelsen forventes at ske i løbet af foråret. Formålet med ansættelsen af en sportsligt koordinator er at styrke arbejdet i ungdomsafdelingen i form af guidning/opbakningen til trænerne, kontakt til forældrene etc. og ikke mindst at sikre implementeringen af en Fremad Valby udviklingsmodel og struktur for ungdomsafdelingen i samarbejde med FC København.


 • Et stærkt savnet Ungdomsudvalg  blev nedsat på ungdomsleder/træner konferencen den 27. januar.  Ungdomsudvalget skal være det koordinerende led mellem de enkelte årgange og bestyrelsen. og vil få en central rolle ift klubbens nye sportslige koordinator og samarbejdet med FCK med henblik på implementering af en sportslig model for ungdomsafdelingen. 

OPTIMERING AF VORES BØRNEMILJØ I SAMARBEJDE MED F.C. KØBENHAVN

Fremad Valby har gennem en årrække haft samarbejde med FCK, om skills træning af vores bedste u10 –u13 drenge.  Fremad Valby udvider nu dette samarbejde og har indgået aftale med F.C. København om at klubberne i fællesskab vil optimere rammerne for børne og unge miljøet i klubben for U6-U12.   Tiltaget er rettet mod drengefodbold, men vi er meget opmærksomme på, at denne model og koncept bør kunne videreføres til vores pigeafdeling. Pigeafdelingen har i dag tilknyttet Ida Perin, der er fuldtidsansat projektmedarbejder, ligesom klubben p.t deltager i et DBU Projekt med fokus på 6-7 årige pigespillere. For alle vores drenge og pigespillere i Fremad Valby ønsker vi et styrket fokus på den sportslige ledelse i klubben og en model, som passer til klubbens DNA og værdier, ud fra denne målsætning:   


 • Vi skal give god træning til flere spillere

 • Flere børn skal have gode sportslige oplevelser

 • Det enkelte barn skal have god træning i trygge rammer

 

Fitness Fodbold i Fremad Valby

15. aug. 2017, kl. 14.02

Fodbold Fitness er sundt, sjovt og socialt. Det kombinerer fitness- og fodboldtræning, og så er det målrettet alle uden den store fodbolderfaring.

Fodbold Fitness er et træningstilbud til alle voksne mænd og kvinder, der ønsker en træningsform, der både er effektiv og social – og med hele kroppen i gang.

Vi starter op igen efter sommerferien tirsdag d. 22. august kl. 18, og herefter hver tirsdag eller efter aftale.

Der spilles udendørs på vores lille kunstbane ved Bevægelseshuset.

Du kan blot møde op, eller send en SMS til instruktør Stina Jensen på 51224441 for yderlige informationer. Du kan også sende en mail til [email protected]