FV U9 - U10 Piger

Året 2016-2017
Året 2016 - 2017

U8 - U11 Pigerne.

Pige fodbold er støt voksende som fritids interesse, mange piger vælger at prøve kræfter med denne aktive sportsgren. Fremad Valby er Valbys største pige klub, som også har haft Pige/Dame fodbold i mere end 20 år.

Vi er en masse friske piger der hygger os hver mandag, og onsdag når vi mødes til træning. Det fællesskab vi bygger op sammen i klubben, bredder sig også til pigernes daglige venskaber. På pigesiden vægter vi sammenhold ligeså højt som fodbolden, vi laver en del sociale aktiviteter ved siden af fodbolden. Der er altid stor tilmelding og opbakning til vores overnatninger, samt vores turer til Jylland.

Der er plads til alle piger, som kunne have lyst til at prøve kræfter med fodbolden. Vi er tilmeldt KBU turnering, og spiller i rækker hvor pigernes niveauer matcher hinanden. Fodbold bliver spillet hele året rundt, sommertuneringer, vintertuneringer, samt indendørsstævner.

Hvis jeres piger kunne have lyst til at prøve, skal i ikke holde jer tilbage med at kontakte trænerne. Som forældre er man mere en velkommen til at tage del i sin datters sport, vi ser gerne at man hjælper til hvor alle får mest muligt udad samarbejdet.

Vi ses på banerne :)