FV Senior 1

Velkommen

Har du niveauet til at spille Danmarksserie og ønsker du at komme til en prøvetræning på Fremad Valby's bedste seniorhold, er du mere end velkommmen.

Træning hver:

Mandag kl. 18.00 - 19.30

Tirsdag kl. 18.00 - 19.30

Torsdag kl. 18.00 - 19.30

Kontakt vores trænerteam for prøvetræning.

Cheftræner:

Christian "Jenner" Jensen

Telefon: 2422 5019

Mail: [email protected]

Assistenttræner:

Michael Schmidt Nielsen

Telefon: 9955 6149

Mail: [email protected]

Fremad Valby på Facebook
Året 2016 - 2017

I sidste sæson rykkede vores bedste seniorhold op i Danmarksserien. Dette skette efter en utrolig flot sæson i Københavnerserien, hvor holdet blev nummer 1 med hele 10 point ned til 2.pladsen.

Holdet har en god blanding af unge og lidt ældre rutinerede spillere,. Der er plads til alle og uden for banen er der en fri omgangstone og stærkt sammenhold. Dette er helt klart en af grundende til at holdet det seneste års tid har haft en masse succes. Det skal dog understreges at der er en stor seriøsitet til både træning og kamp. Holdets dygtige trænere har arbejdet hårdt på at få skabt en vinderkultur og denne kultur forsætter kun, hvis alle bidrager.

Selvfølgelig bliver det sociale aspekt også dyrket. Eksempelvis afholdes der tit arrangementer med klubbens damesenior hold og efter turneringen er færdig, tager truppen en tur til Hamborg, for at slutte godt af. Læs mere

Billeder
Holdnyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder